Ostali sportovi

ĐOKOVIĆ ODUSTAO OD IZGRADNJE HOTELA NA ŽABLJAKU? Priča se da Novak nije uspio da postigne dogovor

Autor Anja Konstantinović

Novak Đoković navodno je odustao od potencijalne izgradnje hotela na Žabljaku, jer, kako se navodi, dogovor nije postignut.

Izvor: Youtube/Wimbledon/screenshot

Novak Đoković obožava Crnu Goru, pa je sebi obezbijedio nekoliko nekretnina, a prije dvije godine posjetio je i Žabljak kako bi pregovarao o potencijalnoj izgradnji hotela, međutim, kako prenosi Kurir, od toga navodno nema ništa. Kako su ispričali žitelji dogovor navodno nije postignut.

"Ja radim na pumpi i ako neko zna te informacije, to sam onda ja. Od toga nema ništa. Bile su priče i pregovori, međutim, dogovor nije postignut i sve je ostalo na tom ručku koji je bio tada i toj fotografiji koju su svi prenijeli", rekao je radnik s pumpe, a konobar iz restorana u kom je Đoković navodno imao sastanak potvrdio je njegove riječi.

"Ma ništa, to je bila priča, jeste bio ovdje i to je trebalo da bude neki ozbiljan kompleks, ne samo za zimu već i za ljeto, ali se ubrzo odustalo od toga. Šta je kočilo, ne znam. Noletu sigurno novac nije bio problem, a znam da je te godine kupio stan u onom Portonovom, gdje je sad i smješten kad dođe u Crnu Goru", rekao je konobar.

Inače, baba Novaka Đokovića Sara je iz sela Gornja Bukovica u opštini Šavnik, te je iz tog razloga on izrazio interesovanje da ovdje investira. Najbolji teniser je prošle godine proveo nekoliko dana na planinama Žabljak i Durmitor. On je iskoristio priliku i da posjeti crkvu Svetog arhangela Mihaila, čiji je veliki dobrotvor.

"Bio mi je Nole prije nekoliko dana. Mnogo sam se obradovala kad sam ga vidjela. Došao je sam, bez Jelene, svojim automobilom. Bio je tu oko 20 minuta. Rekao mi je da je krenuo na Durmitor iz Jasenovog Polja. Kupio je dvije flaše mog prirodnog soka od jabuke i limuna. Čuš, ne samo da je platio sokove deset eura, već me je i častio sa još deset. Imam neku staru 'nokiju', taj telefon ne slikava, pa nemam slike s njim. Bitno je da sam mu pružila ruku. Isti je kao na televiziji", rekla je baka koja je prodavala sokove pored magistrale.

BONUS VIDEO: