Ostali sportovi

GOJKOVIĆ: CRNA GORA TRAŽILA ŠANSU ZA IZNENAĐENJA

Autor Vasilisa Grgurević

Vaterpolisti naše zemlje na startu Igara poraženi su sa 11:8, iako su na poluvremenu imali 5:5 i dobru reakciju nakon slabijeg starta.

Izvor: MONDO

"Na početku smo malo lošije reagovali, dosta brzo smo ušli u lične greške sa bekovima i to nas je definitivno opteretilo...", rekao je nakon meča selektor Crne Gore Vladimir Gojković.

"Zadržali su energiju, zajedništvo, borili su se jedan za drugog i to treba da zadržimo. Poraz kao poraz, ali treba da zadržimo ovaj pristup i tražimo pobjedu u jakim utakmicima koje slijede"

Bilo je jasno i prije početka Olimpijskih igara da je Hrvatska favorit, Crna Gora je tražila šansu za iznenađenje - nisu je našli, ali su pokazali i pojedine dobre stvari pred nastavak turnira u Parizu.

Ukupno nakon premijerna 32 minuta bio je zadovoljan.

"Da, sa cijelom grupom, kakvu je želju i energiju imala da se vrati u utakmicu i igrala je do kraja..."

Mogle su "ajkule" da zaprijete u drugom poluvremenu, ali previše promašenih napada sa igračem više na kraju su presudili.

"Tih nekoliko napada, gdje je bilo i dobrih situacija, nismo iskoristili da uđemo u neizvjesnu završnicu... Ali, zadržali su energiju, zajedništvo, borili su se jedan za drugog i to treba da zadržimo. Poraz kao poraz, ali treba da zadržimo ovaj pristup i tražimo pobjedu u jakim utakmicima koje slijede", naglasio je Gojković.

Naredni rival je Grčka - utorak od 19.30h.

"Izutetna ekipa, imamo dva dana da se spremimo i malo izmijenimo određene stvari... Na nekim pozicijama su drugačiji rival od Hrvatske, ali imaju slučan način igre - na vrhunskom nivou, sa velikim brojem vrhusnkuh individualaca. Sa ovom energijom i sa svih 13 na ovom nivou mislim da možemo da igramo", zaključio je Gojković.

Možda ce vas zanimati