Ostali sportovi

"NOVAK I JA SMO I PRIJATELJI I LJUBAVNICI": Endi Marej hoće da ovu fotografiju vidi cijeli svijet

Autor Haris Krhalić

Endi Marej imao je zanimljivu objavu na društvenim mrežama o Novaku Đokoviću i njihovom rivalstvu.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je lako i ubjedljivo je pobijedio Metjua Ebdena u prvom kolu (6:0, 6:1) i sada čeka boljeg iz duela između Rafaela Nadala i Martona Fučoviča. Svi ljubitelji tenisa nadaju se da će to da bude Španac i da ćemo gledati novi spektakl dvojice majstora.

Dok se taj meč čeka još jedan od članova "velike četvorke" imao je zanimljivu objavu na društvenim mrežama. Endi Marej okačio je nekoliko fotografija sa Đokovićem sa kojim se poznaje još iz tinejdžerskih dana. Dugo su oni i rivali i prijatelji i upravo to je bila poenta njegove objave.

U svom, šaljivom stilu, se javio. "Rivali, dubl partneri, prijatelji i ljubavnici (pogledajte treću fotogafiju). Hvala za 25 godina takmičenja Nole. Srećno u nastavku tvoje karijere", poručio je Marej i okačio nekoliko fotografija. Prva fotografija u galeriji je sa ovogodišnjih Olimpijskih igara.

Marej je imao operaciju pred početak Vimbldona i nažalost nije uspio da se oporavi na vrijeme da zaigra u singlu po posljednji put. Igrao je u dublu sa bratom Džejmijem i imao emotivni oproštaj pred punim tribinama. Tamo je bio i Novak i njih dvojica imali su dirljiv zagrljaj i kratak razgovor o svemu.

Pokušao je Marej da se oporavi za singl na Olimpijskim igrama i to mu nije pošlo za rukom. Povukao se pred sam žrijeb i igraće samo u dublu i to će mu biti posljednji turnir u karijeri. Najavio je da neće igrati dalje i da će da "okači reket o klin".