Ostali sportovi

Đokovići dominirali pred Olimpijske igre: Jelena obukla nikad kraću haljinu, Novak u plavom odijelu!

Autor Dušan Ninković

Pariz imao priliku da vidi najboljeg tenisera svih vremena i njegovu suprugu.

Izvor: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković polako se priprema za početak turnira na Olimpijskim igrama, ali još nije vrijeme za meč protiv Metjua Ebdena iz Australije. Na stadion Filip Šatrije izlazi "tek" u subotu, do tada ima vremena da bude jedna od najvećih zvijezda u Parizu - pa i na crvenom tepihu pred događaj "Uvod u Olimpijske igre" koji je organizovao Luj Viton. Novak se pojavio sa suprugom Jelenom i dominirali su!

Srpski teniser obukao je bijelu košulju i elegantno plavo odijelo, a Jelenu Đoković vidjeli smo u nikad kraćoj haljini! Kao i svuda gdje se pojave, Đokovići su privukli nevjerovatno mnogo pažnje i bili su među najvećim zvijezdama ovog događaja. Pogledajte kako su izgledali srpski teniser i njegova supruga:

Podsjećamo, Novak Đoković je već jednom oduševio stajlingom u Parizu, a o komadu garderobe koji je nosio u srijedu priča cio svijet. Riječ je o Lakost jakni koju je njegov sponzor nedavno predstavio u Parizu, pa je ovo bila idealna prilika da je i najbolji teniser svih vremena prošeta glavnim gradom Francuske.

Kako se bliži kraj karijere najboljeg srpskog sportiste tako se povećava broj događaja na kojima je on među specijalnim zvanicama. Do sada još nije kiksnuo - uvijek smo vidjeli fantastično obučenog, a takva je situacija i pred Olimpijske igre na kojima će pokušati da osvoji svoju prvu zlatnu medalju i zaokruži najbogatiju tenisku karijeru u istoriji.