Ostali sportovi

ZBOG AROGANCIJE IZGUBIO TRKU: Mislio da je pobijedio i ismijavao rivale (VIDEO)

Autor Nebojša Šatara

Nevjerovatan propust mladog atletičara iz Velike Britanije.

Izvor: Twitter/EurovisionSport/Screenshot

Talentovani britanski atletičar Džejk Odej-Džordan nikada u životu neće zaboraviti trku u Banskoj Bistrici u Slovačkoj na kojoj je samo zbog sopstvene arogancije ostao bez pobjede. Na trci na 200 metara u okviru Evropskog prvenstva za juniore (18), Odej-Džordan je bio daleko brži od konkurencije, ali ne i pametniji...

Okrenuo se i vidio da ulazi u posljednjih 20 metara daleko ispred svih, odlučio je da uspori, a to ga je koštalo i te kako. Na kraju su trojica atletičara završila ispred njega, pošto je na kraju zauzeo tek četvrto mjesto sa vremenom od 22,12 sekundi. I to sve zbog loše procjene koja će ga progoniti dugo. Pogledajte kako je bez ikakve potrebe usporio i ostao bez pobjede, pokazavši da ima još mnogo da uči:


"Sve je u redu... To je moja greška, tako da ne mogu da budem tužan ni zbog čega drugog sem zbog sebe. To je što je... Osjećam se dobro, nisam bio najbrži, ali sam bio dobar. Moglo je i ispod 21 sekunde, ali sam zadovoljan", rekao je britanski trkač i potvrdio da nije usporio zbog povrede.