Ostali sportovi

MORAM DA PITAM MAMU I TATU! Alkaraz dominira u tenisu i sluša roditelje: Želim to, ali ću pričati prvo sa njima

Autor Nemanja Stanojčić

Karlos Alkaraz želi da se tetovira ponovo, ali je potvrdio da će prije toga morati da porazgovara sa roditeljima.

Izvor: Juergen Hasenkopf / imago sportfotodienst / Profimedia

Karlos Alkaraz osvojio je do sada u karijeri četiri grend slem titule, slavio je u sva četiri grend slem finala. Prvo na US openu, pa na Vimbldonu prošle godine, pa na Rolan Garosu ove sezone i onda u nedelju opet na vimbldonskoj travi. U oba meča u Londonu pobijedio je Novaka Đokovića i došao do trofeja.

Ono što mnogi možda nisu znali o njemu jeste da voli tetovaže, tako je uradio tetovaže posle titula u Njujorku i Londonu, ali još uvijek nije uradio tetovaže za slemove iz 2024. godine. Jedan od razloga su roditelji. "Pa, znate, rekao sam roditeljima, da bih ih smirio, da ću tetovirati samo prve titule sa najvećih turnira. Ipak, ovo je veliki momenat, vjerovatno ću samo staviti datum na tetovažu koju sam uradio prošle godine. Moraću da porazgovaram sa njima prvo", rekao je Alkaraz za "Tennis Channel".

Posle osvajanja titule na pariskoj šljaci na konferenciji za medije potvrdio je da će tetovirati Ajfelov toranj i datum finalnog meča. Na to će da se nadoveže i vimbldonska tetovaža. "Još nisam uradio tetovažu sa Ajfelovim tornjem, ali ću sigurno to da uradim. Za ovu sa Vimbldona ću morati da pričam sa roditeljima. Mala tetovaža, moraću da je sakrijem", nasmijao se Karlos.