Ostali sportovi

BRITANSKA NOVINARKA OTKRILA ISTINU: Kreteni su zviždali Novaku

Britanska novinarka Sara Tornton ispričala je šta se sve dogodilo na meč između Đokovića i Runea.

Izvor: Youtube/Wimbledon/screenshot

Novak Đoković u srijedu igra protiv Aleksa de Minora za polufinale Vimbldona. O tom meču skoro i da se ne priča, zato što je glavna tema izjava koju je srpski igrač dao na terenu kada je isprozivao danske navijače koji su tokom navijanja za Holgera Runea to radili na nesportski način.

Oglašavali su se mnogi po tom pitanju, neki su branili Novaka, neki su ga napadali, a sada se javila i britanska novinarka Sara Tonrnton koja je sjedila na Centralnom terenu i gledala taj meč. "Bila sam tamo i smatram da su bili neki kreteni u publici koji su zviždali Novaku. Koristili su Runeovo prezime da to rade. Nažalost, postalo je zarazno. Ipak, kao fan tenisa rekla bih da je sve to nadmašio kvalitet tenisa koji su njih dvojica prikazali", poručila je Sara.

Ona inače radi za "BBC", britanski medij koji je Novaku postavio tri manje-više identična pitanja o tom detalju i odnosu sa publikom zbog kojih se on iznervirao i napustio je intervju. Zanimalo ih je samo jedno. "Imate li još neko pitanje osim publike? Fokusirani ste samo na to? Imate li neko pitanje o meču ili nečemu tako ili je fokus samo na to? Ovo je treće pitanje već, rekao sam šta imam da kažem", odgovorio im je Novak.