Ostali sportovi

IVANA ŠPANOVIĆ "GRMI" NA BAZENU: Raspametila fanove fotkom iz Italije, odmah joj se javila rivalka!

Autor Nikola Lalović

Larisa Japićino je odmah poželjela dobrodošlicu svojoj rivalki!

Izvor: Profimedia

Ivana Španović za mjesec dana treba da se takmiči na Olimpijskim igrama, a vrijeme pred takmičenje u Parizu koristi da se opusti! Propustila je Evropsko prvenstvo u Rimu jer joj je prioritet takmičenje u Francuskoj, a sada je otišla u Italiju i javila se odatle slikom u kupaćem kostimu pored bazena.

Slikala se u kupaćem kostimu, a znamo da je bila u Toskani u Italiji. Odmah joj se ispod slike javila rivalka Larisa Japićino. Italijanska skakačica udalj je napisala: "Uživaj u ovoj prelijepoj zemlji". Pogledajte kako je izgledala Ivana pored bazena: 

Izvor: Instagram/ivanaspanovic/printscreen

Ivana Španović ima 24 godine i u Parizu će učestvovati na svojim četvrtim Olimpijskim igrama. Prvi put se kvalifikovala 2008. u Pekingu kada je bila 30. a zatim je 2012. u Londonu stigla do osmog mjesta. U Riju je 2016. uspjela da doskoči do bronze, a u Tokiju je nažalost ostala na korak od medalje i bila je četvrta. Larisa Japićino koja joj je poželjela dobrodošlicu u Italiju je nedavno osvojila srebro u Rimu na Evropskom prvenstvu sa skokom od 6,94 metra, a mlada 21-godišnja atletičarka će u Parizu prvi put nastupati na Olimpijskim igrama.