Ostali sportovi

NOLE IGRAO CIJELU NOĆ, NIJE LEGAO PRIJE 6 UJUTRU! Pogledajte gde je bio par sati kasnije, svi su u čudu! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je samo nekoliko sati posle pobjde nad Lorencom Musetijem iskoristio lijepo vrijeme i prošetao Bulonjskom šumom sa suprugom, pa zastao da igra boćanje.

Izvor: djokernole/Instagram

Srpski teniser Novak Đoković danas oko 16 časova će na teren protiv Fransiska Serundola sa kojim će se boriti za četvrtfinale Rolan Garosa, a jasno je da će Nole imati najmanje vremena od svih da se spremi. Razlog je što je u noći između subote i nedelje završio meč tek u tri ujutru, a dok su završene sve obaveze koje prate učešće tenisera na velikom turniru - pitanje je da li je u krevetu bio i oko šest.

Međutim, samo nekoliko sati posle svega, Novak Đoković je opet bio na nogama. Odlučio je da konačno lijepo vrijeme u Parizu iskoristi na najlepši mogući način, tako da je prošetao do Bulonjske šume da "udahne čist vazduh", ali kako njemu to već uvjek priliči, upoznao je "novo društvo".

O čemu se radi? Novak Đoković je primijetio grupu starijih građana Pariza i sa njima je odlučio da se oproba u boćanju, a već na osnovu njegovog raspoloženja možemo da vidimo da je odmorio nakon pobjede nad Lorencom Musetijem i iskoristio je energiju za druge stvari. Pogledajte kako je izgledalo njegovo druženje sa starijima u parku, koje je i samo na neki način bilo trening pred meč osmine finala sa Serundolom:

 Podsjetimo, uprkos svemu što se desilo Novak Đoković nije želio da "udari" na organizatore Rolan Garosa jer je smatrao da će to na neki način "oduzeti" od veličanstvene partije njega i Lorenca Musetija, a može se reći da i "odgovornost" za pobjedu nakon preokreta ima i njegova najveća podrška Jelena Đoković.