Ostali sportovi

VASO OPET POBIJEDIO U BOKSU BEZ RUKAVICA: Brazilac ga uzdrmao u Areni, ali ni to nije dosta!

Autor Dušan Ninković

Još jedna fantastična borba u Beogradskoj areni, na FNC!

Izvor: FNC/printscreen

Vaso "Psihopata" Bakočević (34) odradio je još jednu borbu u boksu bez rukavica, a i ovog puta je zabilježio pobjedu. Istina, vjerovatno i najtežu u svojoj karijeri, pošto ga je Ribeiro ozbiljno namučio u punoj Beogradskoj areni. Na kraju je momak iz Risna slavio nepodijeljenom odlukom sudija, što mu je peti trijumf iz isto toliko odrađenih borbi!

Vasa Bakočevića je od nokauta spasilo zvono! Ribeiro je bio u potčinjenoj poziciji tokom cijelog meča, međutim u posljednjoj rundi je uspio da se probudi i iznenadi borca koji u ovom sportu ima daleko više iskustva. Upravo je ono presudilo da se Bakočević izvuče iz neugodne situacije, pošto je nakon sudijskog odbrajavanja uspio da se zaštiti od svih udaraca koje mu je Brazilac uputio i tako izbjegne poraz. Pogledajte proglašenje pobjednika.

Iako je ovo bila jedna od najzanimljivijih borbi večeri, pravi spektakl se očekuje i tokom ostatka večeri. Prvo u okršaju Dušana Džakića i Barija Kroate, zatim u borbi za pojas između Joksovića i Negucića, a na kraju i kada u oktagon uđu Darko Stošić i Miran Fabjan.