Ostali sportovi

EVO KO JE POGODIO NOVAKA U GLAVU: Isplivala slika skandala iz drugog ugla, Đoković na koljenima!

Autor Nikola Lalović

Otkriveno je ko je i kako pogodio Novaka Đokovića u glavu.

Izvor: Twitter

Novak Đoković je odigrao meč pun skandala u drugom kolu mastersa u Rimu, a zatim se najveći skandal desio poslije duela sa Korentanom Muteom. Dok je potpisivao loptice, papire, majice i kačkete okupljenoj publici srpski teniser je pogođen u glavu! Očigledno da povreda nije bila naivna pošto smo prvo vidjeli Novaka kako leži na šljaci okružen obezbjeđenjem, a potom je on prevezen u dom zdravlja u blizini kompleksa terena. 

Napustio je Centralni teren okrvavljene glave, a italijanski "Il Mesađero" javlja da je ovo sve zapravo nesrećna slučajnost. Kako navode u svom tekstu flašica koja je pogodila Novaka u glavu ispala je iz ranca jednom dječaku koji se naginjao kako bi mu Nole potpisao autogram. Pogledajte još jednom kako je to izgledalo:

Isplivali su i novi snimci skandala, na kojima se vidi da je flašica kojom je Novak pogođen od tvrdog materija, a vidi se i kako Novak kleči na šljaci posle udarca, očigledno potresen i šokiran. 

A evo i snimka incidenta na kome se jasno vidi kako flašica pada i udara ga u glavu. Na njemu se vidi kako nekome iz publike flašica ispada iz ranca i pogađa najboljeg tenisera ikada pravo u glavu.  Sada čekamo da se oglasi turnir i objasni ovo ponašanje navijača i propuste u obezbjeđenju.