Ostali sportovi

NOVAK ĐOKOVIĆ POGOĐEN U GLAVU! Srušio se u Rimu - flašom na najboljeg na svijetu!

Autor Mladen Šolak

Skandal na meču Novaka Đokovića!

Izvor: Twitter/darioPuppo

Novak Đoković pogođen je u glavu u Rimu! Poslije haotičnog meča protiv Francuza Mutea u 2. kolu Mastersa u Rimu, najbolji teniser svijeta je davao autograme, a onda je ka njemu doletjela flaša koja ga je tako snažno pogodila da se srušio!

Nole je od bola pao na zemlju i odmah su ga okružili dok je trpio očigledno veliki bol. Isplivao je i snimak ovog skandaloznog napada na Đokovića!

Ovom skandaloznom scenom završen je potpuno haotičan dan i meč Novaka Đokovića, protiv Francuza koji je dao sve od sebe da napravi cirkus od duela, što mu je povremeno i uspjevalo.  Svađao se Mute sa sudijom kada ga je opominjao zbog nerazumnog ponašanja, u jednom trenutku meča mu je zazvonio mobilni telefon koji je uzeo u ruke...

Pored svega toga, Novak Đoković izborio je pobjedu i ušao u narednu rundu. Tamo će ga čekati Čileanac Alehandro Tabilo, ali prije toga neko će morati da odgovara već ove večeri za ovakvo skandalozno ponašanje na turniru i na stadionu na kojem Đoković čitave karijere slao samo pozitivnu energiju i ništa drugo.