Ostali sportovi

ORGIJE SPORTSKOG MOĆNIKA SA PET PROSTITUTKI: Petosatno LUDILO SA BIČEM i šoljica čaja za dobro odrađen posao!

Autor Milica Mrvaljević Izvor Kurir

Skandal koji je žestoko uzdrmao sportsku javnost

Izvor: Profimedia

Priča koja se ne zaboravlja... Nekada prvi čovjek FIA i jedna od najvećih figura u istoriji Formule 1, Maks Mozli, prije 16 godina našao se u centru skandala koji je zaprepastio čitav svijet.

Nekadašnji predsjednik Međunarodne automobilske federacije (FIA) i sin nekadašnjeg lidera britanskih fašista Maks Mozli, glumio je nacistu u privatnoj sado-mazo "predstavi" sa pet prostitutki!

Izvor: Profimedia

Na snimaku, koji je tada procurio u javnost, Mozli na njemačkom jeziku izdaje naredbe djevojkama u naci uniformama dok ga one "bičuju do krvi". Zanimljivo, Mozli je inače sin čuvenog nacističkog lidera i prijatelja Adolfa Hitlera - Osvalada Mozlija.

Izvor: Profimedia

Zatim je Mozli uzeo bič i počeo da bičuje djevojke, brojeći udarce na njemačkom jeziku. Jauci djevojaka izazvali su veliko uzbuđenje kod Mozilja, koji je u tada imao 67 godina. Poslije batina na red je došao i s*ks. Mozli je za usluge ovih prostitutki izdvojio 2500 funti.

Izvor: Profimedia

Akcija sa prostitutkama trajala je pet sati, a najbolji dio je na kraju... Najmoćniji čovjek u svijetu automobilizma pije sa svojim prijateljicama šoljicu čaja.

Izvor: Profimedia

Supruga Džin, sa kojom ima dvoje djece, nije bila oduševljena snimcima, a nisu ni njegovi poslodavci. Poslije godinu dana podnio je ostavku. Englez je bio predsednik FIA od 1993. do 2009. godine, kada ga je naslijedio Žan Tod.

Izvor: Profimedia

Njegov veliki prijatelj Barni Eklston nije povjerovao dok nije vidio dokaze.

"Poznajem ga jako dugo i da nisam vidio ne bih povjerovao u to. To što ljudi rade privatno je njihova stvar, to neće uticati na sport", rekao je Eklston.

https://youtu.be/ch6tTpX-3HM?si=PE3Yx5lSpL1QN4cG
Nekoliko dana nakon što je podnio ostavku, doživio je žestok udarac... Njegov sin Aleksandar (39) je pronađen mrtav. Ispostavilo se da se predozirao.

https://youtu.be/NLaITvWO0Q0?si=sPj7rQ3cKPQUllSJ
Mozli je preminuo 24. maja 2021. godine u 81 godini života.