Ostali sportovi

NIJE ZNAO DA SAM TENISERKA! Amerikanka otkrila kako je upoznala svog momka: Nisam to očekivala

Autor Nemanja Stanojčić

Danijel Kolins ispričala je da je sadašnjeg momka Brajana upoznala sasvim slučajno i da on nije imao pojma da je ona teniserka...

Izvor: PANORAMIC / imago sportfotodienst / Profimedia

Danijel Kolins (30) igra svoj najbolji tenis u karijeri. Trenutno je na 22. mestu na WTA listi, osvojila je Masters u Majamiju i na kraju sezone ide u penziju! Ukoliko to do sada niste znali, američka teniserka ima zdravstvene probleme i nedavno je saopštila da će joj ovo biti poslednja sezona u karijeri.

Za to vrijeme uživa na terenu, ređa pobjede i igraće u polufinalu turnira u Čarlstonu protiv Marije Sakari (Grčka). Ide joj odlično i van terena, pošto je otkrila da je u vezi sa momkom po imenu Brajan i da su se njih dvoje upoznali sasvim slučajno. On nije imao pojma da se ona bavi tenisom.

Sve se dogodilo u Londonu posle poraza na Vimbldonu. "Upoznali smo se u jednom kafiću i bilo je uzbudljivo. Nisam očekivala da ću tamo upoznati nekoga, ko bi to pomislio. I to posle Vimbldona. Nije znao ništa o tenisu, nije znao da sam teniserka, što je ustvari bilo veoma lepo. Veliki je fan golfa i kada mi je rekao da ne zna mnogo toga o tenisu sebi sam rekla 'To, ovo je uzbudljvo'", ispričala je Danijel u razgovoru za "Tennis channel".

Priznala je da joj je bilo mnogo drago zbog toga. "Zabavno je biti sa nekim koga interesuju druge stvari koje tebi nisu poznate, jer onda imaš priliku da učiš, sazrevaš i da budeš tu".

Došao je da joj pruži podršku u Čarlstonu. "Da, Brajan je doputovao iz Bostona. Imao je napornu radnu nedelju. Zajedno smo već neko vreme", zaključila je Kolins.