Ostali sportovi

BRUTALAN NOKAUT, PA PRIJETNJA SRBIJI: Sledeći je Beograd, vidjećete kako će da vam padne Darko!

Autor Nikola Lalović

"Slovenački Roki" se ne šali!

Izvor: Instagram/fightroom.hr/Screenshot

Nova zvijezda se pomalja na MMA sceni, a to je iskusni slovenački kik bokser Miran Fabjan. Nakon što je na početku MMA karijere 2007. i 2008. godine izgubio dva meča od Ivice Truščeka i Bojana Kosednara sada je na FNC-u u Ljubljani brutalno nokautirao Hrvata Marija Žgelu. A onda je zapretio Srbiji! 

Ovo je bila četvrta uzastopna pobjeda Fabjana koga znaju i kao "Slovenački Roki", pošto je od povratka u oktagon 2023. dobijao redom Tadeja Dajčmana, Fatiha Aktaša i Tomislava Spahovića. 

"Ja bih rekao da sam su junaci zapravo ljudi iz publike. Ja sam na FNC-u došao da uradim svoj posao, ali publika je ona koja se pokazala kako se isplati ovo raditi. Ja sam oduševljen da se ovo desilo u mom gradu, hvala FNC-u i hvala Ljubljani", rekao je posle meča Fabjan, a pogledajte njegov brutalan nokaut: 

A posle velike pobjede nije hteo mnogo da slavi, već je zakazao narednu borbu. Kao što se i šuškalo on ima dogovoren meč sa jednim od najboljih srpskih boraca Darkom Stošićem u Beogradu i namjerava da ga nokautira!

"Četvrti put u nizu sam uradio ono što sam obećao i nemojte da budete iznenađeni kada vidite Stošića na podu. Ja vidim rupu, ja vidim u Darku rupe. On je dobar borac, ali mu ja vidim rupe. Ako bude samo pomislio da sa mnom može da ostane na nogama to je njegov kraj. Videćete u Beogradu kako će da vam padne Darko", rekao je Fabjan posle meča.