Ostali sportovi

BUDUĆNOST PROTIV BITIGHAJMA! Agović: Očekuje nas težak meč, ali smo konačno u punom sastavu!

Autor Gordana Šćepanović Izvor CdM

,,Plave" će se boriti protiv Njemačkog tima u subotu, u 16 časova, u Ludvigsburgu.

Izvor: MN Press

Budućnost Bemax očekuje teško gostovanje njemačkom Bitighajmu, ekipi koja dosta trči i ima dobru tranziciju, kazala je bek podgoričkog rukometnog kluba Vanesa Agović.

Rukometašice Budućnoti Bemaxa sjutra očekuje težak meč sa njemačkim Bitighajmom. One će ovim duelom sa Bitighajmom u posljednjem kolu grupne kaze završiti nastup u EHF Ligi Šampiona za ovu sezonu.

Agović je naglasila da je Bitighajm dugo na okupu i da se igračice njemačkog predstavnika odlično poznaju, prenosi CdM.

“Konačno smo u punom sastavu trenirale pred meč sa Bitighajmom. Očekuje nas težak duel sa ekipom koja dosta trči, koja je tranziciono dobra i djevojke su godinama na okupu, tako da se odlično poznaju. Sigurna sma da ćemo dati maksimum i nadam se dobrom rezultatu”, rekla je Agović.

Ona je podsjetila da je veliki fokus bio na njemački tim od početka sezone.

“Bitighajm je dobro počeo sezonu, ali kako je vrijeme odmicalo, padale su sa formom”, kazala je Agović, kako prenose iz CdM-a.

Kolo prije kraja grupne faze izabranice Bojane Popović završiće kao sedmoplasirane u grupi, dok će Bitighajm vjerovatno sa šestog mjesta, izboriti učešće u osmini finala elitnog takmičenja.

Njemački predstavnik dobio je prvi međusobni duel u Podgorici 27:22.

An-Katrin Gigerih rekla je da očekuje zaista težak meč ali i da vjeruje d će Budućnost zadržati nivo iz prethodnih utakmica, naveli su iz CdM-a.

“Očekujem naše dobro izdanje. Važno je da Ligu šampiona završimo sa dobrim osjećajem. Bitighajm je dobro počeo, a očekivalo se više u nastavku sezone kada su izgubile nekoliko mečeva”, rekla je Gigerih.