Ostali sportovi

LJUBI PJEVAČICU, A GURA SVOG TRENERA! Napravio skandal u Superboulu, urlao mu u lice! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Trevis Kelsi je poludio u prvom poluvremenu i vikao je na svog trenera Endija Rida.

Izvor: Twitter/paytonsun/printscreen

Kanzas Siti je osvojio Superboul pobijedivši San Francisko (25:22) u Las Vegasu, a uz MVP-a Patrika Mahoumsa u žiži javnosti je bio i njegov saigrač Trevis Kelsi. Zbog toga što se zabavlja sa pjevačicom Tejlor Svift, Kelsi je stalno pod budnim okom zbog dešavanja van terena, dok je u poslednje vrijeme pravio probleme i na terenu. Drugi put u poslednjih mjesec i po dana imao je obračun sa trenerom Endijem Ridom, što je nedopustivo.

Kelsi je bio jako ljut u drugoj četvrtini nakon što su Čifsi i dalje bili "na nuli", pa kada ga je trener Rid izveo u jednom trenutku da odmori - dok je njegova ekipa bila u "crvenoj zoni" - malo je reći da je Kelsi histerisao. Uhvatio je svog trenera i gurnuo ga, dok mu se takođe drao u lice!

 Nakon meča, gdje je Kelsi osramotio i svoju djevojku Tejlor Svift, mada je i ona bila u centru pažnje zbog alkohola, stiglo je i izvinjenje treneru Endiju Ridu koji mu ovo nije uzeo za zlo. "Došao je, zagrlio me i rekao izvini. Htio je samo da bude na terenu, da igra, a ne postoji niko ko ga razumije bolje od mene. On je takmičar, voli da igra, zbog njega se osjećam mladim", poručio je na kraju trener Čifsa koji je osvojio treći Superboul od 2020.

Pogledajte fotografije sa Superboula, na kome je na poluvremenu nastupao i Ašer: