Čudno!

STALNO SE OPORAVLJA, IMA DOSTA PROBLEMA! Slavna teniserka udarila na Novaka: "Vidjeli smo ga i povrijeđenog!"

Autor Dušan Ninković

Nekadašnja teniserka prokomentarisala Novakov nastup u Australiji.

Izvor: Agn Foto/IPA Sport/ipa-agency.ne / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ovih dana u Melburnu pokušava da stigne do 11. trofeja na Australijan openu i čak 25. grend slem titule u karijeri. Iako je pred turnir, dok se na Junajted kupu pripremao za prvi grend slem sezone, Novak imao problema sa zglobom, sada deluje da je potpuno spreman za svoj najbolji tenis. Takvo mišljenje ima i američka teniserka Lindsi Devenport, koja je prokomentarisala srpskog tenisera.

Novak Đoković je prethodna dva puta osvojio Australijan open i pored toga što se mučio sa povredama, pa mnogi više ne shvataju ozbiljno bolove na koje se on požali. Đoković je imao problema sa zglobom desne ruke, ali mnogi - među njima i Lindsi - 

"Čini se da ima dosta problema na slemovima. Vidjeli smo ga povrijeđenog kako izlazi kao pobjednik. Tako da nikada ne znam koliki naglasak da stavimo na to. Ali svakako je u meču drugog kola bio bolestan, sve vrijeme je istezao zglob… Čini se da se uvijek oporavlja od nečeg, to je ludo", rekla je Devenport.

Podsjećamo, Novak Đoković je tokom dva meča Junajted kupa tražio pomoć turnirskog doktora, koji mu je kremama i masažama pomagao da se izbori sa bolovima. Tada je djelovalo da bi Novak mogao da ima problema kada se iz Perta preseli u Melburn, ali... Navijači Novaka Đokovića nisu se previše zabrinuli. Novak Đoković je prošle godine imao problema sa zadnjom ložom, ali ga to nije spriječilo da osvoji turnir i stigne do 10. pehara na Australijan open. Srpski teniser nije bio u idealnoj situaciji ni 2021. godine, kada je sa pokidanim mišićem trbušnog zida osvojio prvi grend slem u sezoni.

BONUS VIDEO: