HIT!

LIJEPA ANA DOVIKNULA NOVAKU: VOLIM TE! Đoković odmah digao pogled, reakcija SVE govori (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je Novak Đoković reagovao na "izjavu ljubavi" jedne navijačice Ane.

Izvor: YouTube/Australian Open/Twitter/_anatc0/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković ima mnogo kritičara u Australiji, ali i mnogo navijača - koji su uvijek uz njega kada igra u Melburnu. Srpska dijaspora je uz Đokovića i moraće da se pokaže i u utorak od 4.30 po centralnoevropskom vremenu (14.30 lokalno) kada će na teren protiv Tejlora Frica, a nadamo se da će biti glasni kao što je to bio slučaj protiv Adrijana Manarina kada je posebnu pažnju privukla jedna djevojka.

U pitanju je Ana, Srpkinja koja živi u Australiji i koja svake godine prati njegove mečeve na Australijan openu, a koja je i prije samog početka meča protiv Manarina skrenula pažnju Đokoviću. Najbolji teniser svih vremena slao joj je i poljupce, dok sada znamo i šta je prethodilo tome.

Ana je na Tviteru podijelila snimak na kome se vidi da je sjedjela tačno iza Novakove klupe, tako da je Đoković mogao da je vidi kada krene ka svom mjestu da se odmori. Upravo odatle je dopirao i povik: "Volim te!", što je Nole čuo i nasmijao se.

Pogledajte kako je to izgledalo, sama Ana je podelila na Tviteru:


Interesantno je da je Đoković u meču protiv Manarina natjerao Francuza "na dva krompira" u prva dva seta, dok je potom u trećem malo popustio i čak ušao u sukob sa publikom. Ipak, srpski navijači bili su uz njega, a tako će biti i protiv Tejlora Frica koga je do sada pobjeđivao u svih osam duela.

Nadamo se da će to biti slučaj i u devetom međusobnom okršaju, pa da opet "padnu" ovakvi selfiji sa srpskim navijačima koji su tu da "podignu" atmosferu i pomognu Đokoviću kada god je to potrebno:

BONUS VIDEO: