Ni blizu!

NOVAK HTIO DA "SKINE" ARINU, PA SE OBRUKAO PRED KAMERAMA! Đokovićev snimak hit na mrežama! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Bjeloruska teniserka nije imala nikakvih problema, a Novak Đoković nije bio ni blizu uspjeha.

Izvor: Twitter/AustralianOpen/printscreen

Čitav teniski svijet zna da je Novak Đoković u fantastičnoj formi iako je već blizu kraja karijere - vodi mnogo računa o ishrani, treningu, hidriranju, kroz povezivanje sa prirodom čuva svoje tijelo, bavi se jogom... Ipak, postoji stvar koju nije uspio da uradi, iako je pokušao da iskopira svoju prijateljicu Arinu Sabalenku.

Đoković je veoma dobro razgiban, ali su ga kamere na Australijan openu uhvatile kadar koji to i ne pokazuje na najbolji način. Dok je Arina Sabalenka nogom lagano skinula predmet sa glave jednog od svojih saradnika, Novak Đoković se namučio da izvede nešto takvo. Pokušao je dva puta, nasmijao cio teniski svijet i odustao kao da se ništa nije dogodilo.

"Mislimo da Novak Đoković treba da dobije neke lekcije od tebe, Arina", napisali su na društvenim mrežama Australijan opena, uz snimak srpskog tenisera. On nije uspio ono što je Arina Sabalenka uradila dan ranije, da nogom skine predmet sa glave čovjeka koji stoji ispred. Pogledajte snimak koji je izazvao brojne reakcije:

Novak i Arina su veoma dobri prijatelji, a na ovogodišnjem australijan openu "pratili" su se kroz prvu nedelju turnira. Po rasporedu su njihovi mečevi bili jedan iza drugog, pa su često komentarisali mečeve koje su pratili prije izlaska na teren. Novak Đoković je objasnio da je Arina Sabalenka bila u pravu kada ga je kritikovala za boju čarapa, a njih dvoje su napravili spektakl i pred početak turnira - kada je beloruska teniserka prokomentarisala zadnjicu srpskog tenisera!

Njihovo prijateljstvo traje već dugo - Novak Đoković je poslao najkreativniju čestitku Arini Sabalenka zbog rezultata na US openu i prvog mjesta na WTA listi, a družili su se i tokom Vimbldona. Tamo je Beloruskinja dočekala Novaka sa motkom u rukama, dok ga je u Sinsinatiju gađala lopticama i smijala se što ne može da ih uhvati!

BONUS VIDEO: