Privlači pažnju!

CEO SVET ĆE GLEDATI NOVAKA - ONA ĆE NAVIJATI PROTIV! Lepotica sa tribina želi Đokovićev poraz! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Lepotica će navijati protiv Novaka Đokovića u meču koji zanima ceo svet.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Twitter/TennisPodcast/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković u utorak prepodne igraće protiv Tejlora Frica za mesto u polufinalu Australijan opena u užasnom terminu za sve u Srbiji, a na tribinama će biti burno - kao i uvek kada je na terenu. Sigurno će biti Novakovih navijača kojima može da pošalje poljubac ako pobedi, a atraktivna Morgan Ridl, devojka američkog tenisera, već ima zagarantovano mesto na stadionu! Ona će verovatno biti najlepša navijačica na stadionu koja neće biti na Novakovoj strani!

Iako su Tejlor i novak u izuzetno dobrim odnosima, pa je Amerikanac nedavno pričao da bi i on kao Đoković samo kad bi bio u prilici, jasno je da će Morgan Ridl želeti pobedu svog dečka. Jasno je i da će Morgan privući mnogo pažnje - ona je influenserka, prepoznatljivo lice sa društvenih mreža i jedna od najbolje obučenih devojaka u svetu tenisa. O njenim stajlinzima se priča uvek, bez obzira kakve rezultate Tejlor pravi na velikim turnirima.

A već nekoliko puta ispadao je od Novaka Đokovića... Najbolji srpski sportista ima neverovatnih 8:0 protiv američkog tenisera. Sve je počelo 2019. godine na šljaci u Monte Karlu, nastavilo se nešto kasnije u Madridu, pa 2021. godine u Melburnu, Rimu, Parizu, pa zatim 2022. godine u Torinu i prethodne sezone u Sinsinatiju i Njujorku gde su igrali polufinale US opena. Morgan se nada da će ovog puta biti drugačije. Ovako izgleda Morgan Ridl:

Prethodnih dana Morgan i Tejlor bili su u centru pažnje jer su među prvima u teniskom svetu delili snimak kako isprobavaju proizvod koji je Novak lansirao na tržište. Đoković je osmislio napitak SILA koji nije klasično energetsko piće već napitak bogat elektrolitima koji treba da pomogne profesionalcima i rekreativcima da se osete snažnije i dostignu svoje ciljeve.

Novi proizvod iza kojeg je Novak stao imenom i prezimenom, jer smatra da ima dovoljno iskustva sa napicima koji tokom mečeva mogu energetski da mu pomognu - a da ne štete organizmu - veoma je mlad na tržištu. Tek treba da doživi svetsku popularnost, a nema sumnje da ćemo u narednim godinama gledati i neke od najboljih svetskih tenisera kako ga konzumiraju tokom mečeva.

U tu grupu mogao bi da upadne i Tejlor Fric. Amerikanac je trenutno 12. tensier planete, a pre manje od godinu dana bio je na petoj poziciji. On svakako ima nameru da se vrati u sam svetski vrh, ali nadamo se da taj put neće krenuti u utorak ujutru, kada protiv Novaka Đokovića bude igrao četvrtfinale Australijan opena.

BONUS VIDEO: