Pogledajte

NOVAČE, SKOČIĆU NA TOG TIPA ZA TEBE! Haos na Australijan openu šokirao sve - Đoković otkrio šta se NIJE vidjelo!

Autor Mladen Šolak

Novak Đoković pozvao je navijača da se obračunaju!

Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković doživio je skandal na Australijan openu, dobacivanje navijača koji je prešao svaku granicu. U takvoj situaciji, Novak je pozvao tog gledaoca da siđe na teren da se "objasne", a o tome je posle meča govorio i australijski teniser Nik Kirjos, sada komenatator "Eurosporta".

"Novače, nevjerovatno je, pokušao je da te isprovocira, to sam komentarisao i u komentatorskoj poziciji, Ja bih skočio gore na tribinu i doveo ga dolje na teren", rekao je Kirjos iz studija, dok je Đoković slušao u miks-zoni kraj terena.

U razgovoru sa voditeljkom Barbarom Šet, Đoković je otkrio šta se dogodilo u tom momentu. "Bilo je mnogo frustracija, mnogi su dobacivali sa tribina, pozvao sam jednog da mi se suprotstavi 'jedan na jedan', ali mi se izvinio iz daljine, dešava se to", izjavio je Đoković.

Đoković je izborio plasman u treće kolo Australijan opena, u kojem će igrati protiv Argentinska Tomasa Marije Ečeverija. "U redu sam sa pomiješanim emocijama na terenu, bila je fenomenalna atmosfera za igru, sjajna i za mene, s obzirom na okolnosti i na uslove u kojima smo igrali, bilo je mnogo problema, nije bilo lako, borio sam se i sa sobom... Moram da prihvatim neke stvari koje se događaju", priznao je Novak, a svima je bilo jasno o čemu govori.

Nik Kirjos mu je u šali odgovorio: "Novače, skočiću prvi za tebe, izbaciću tog navijača odavde!" Đoković se nasmijao: "Uzeo bih kokice i gledao to"

Podsjetimo, Đoković je u Melburnu apsolutni rekord sa čak 10 osvojenih titula na Australijan openu i aktuelni je branilac trofeja.