Vrelo

TI SI SLEPA! SKANDAL I SUKOB NA TENISKOM MEČU! Teniserka urlala, pa krenula na sudiju: Uništavaš me!

Autor Nikola Lalović

Jelena Ostapenko nije zaboravilia ni sukob iz 2019. a sada se desio novi!

Izvor: Twitter/@TheTennisLetter

Videli smo u Briznbejnu poraz Rafaela Nadala, poražene je i 12. teniserka sveta Jelena Ostapenko koja je tokom meča protiv Beloruskinje Viktorije Azarenke bila vidno nervozna. Na kraju je bilo 6:3, 3:6, 7:5 za Azarenku, a tenis se neće mnogo pamtiti sa ovog meča.

Više će se pamtiti izliv besa Letonke koja je bila besna na sudiju koja je vodila ovaj duel. Totalno je Ostapenko izgubila kontrolu u jednom momentu jer je smatrala da je skraćena lopta dva puta udarila o podlogu pre nego što ju je Azarenka vratila na drugu stranu. Kada se to desilo krenula je ka sudiji i počela da viče na nju!

"Ti si slepa! Nemoguće je da se igra kada praviš toliko grešaka. Nikada više ne želim da sudiš mom meču. Nikada nećeš biti na mom meču. Ne želim te više na mojim mečevima, ti ih uništavaš. I dalje se sećam finala Linca iz 2019. godine", vikala je besna Ostapenko. Pogledajte taj momenat:

To finale u Lincu je Jelena Ostapenko izubila od Koko Gof 6:3, 1:6, 6:2 i očigledno je tada imala šta da zameri arbitarki meča. Do sada joj nije zaboravila, a sada su se odnosi samo dodatno pogoršali.