Ljut

KIRJOS BESAN, ODMAH NAPAO ATP ZBOG NOVAKVOG PORAZA: Hvalio DEMONA, pa optužio organizatora za Đokovićevu povredu!

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković ima problema sa povredom zgloba, a Nik Kirjos ima ideju zašto se sve to desilo.

Izvor: X/C Kristjánsdóttir/Twitter/Printscreen/@Svitoflopina

Novak Đoković se mučio na meču sa Australijancem Aleksom De Minorom u Junajted kupu i na kraju je izgubio 6:4, 6:4, a razlog za to je pre svega problem sa desnom rukom. Mučio ga je u duelu sa Čehom Jiržijem Lehečkom zglob, a sada je opet pokazivao na desnu ruku. 

Nisu mu organizatori dozvolili da uzme medicinski tajmaut, a prvi koji je ljutito reagovao zbog cele situaciju je upravo jedan Australijanac. Nik Kirjos se oglasio i opet govorio da igračima pravi velike probleme to što se stalno menjaju loptice sa kojima se igra. 

"Menjanje loptica svake nedelje je došlo i do Novakovog zgloba! ATP zaista mora da uradi nešto povodom ovog problema. Igrači stalno pate zbog toga. Takođe, svi oni koji misle da loptice nisu dovoljno bitan faktor za nečiju povredu nemaju pojma. Napor u igračevom zglobu je neverovatan tokom sezone", naveo je na tviteru Nik Kirjos.

Naravno neki navijači Australije su ga odmah napali jer nije podržao kolegu iz reprezentacije i čestitao mu, ali imao je Kirjos spreman odgovor i za ovo. 

"U redu, novajlije koje misle da ja oduzimam zasluge Aleksu su jednostavno glupe. "Demon" je strašan teniser i zaslužuje svaki uspeh koji postigne", naveo je na kraju Nik Kirjos.