Ostali sportovi

HOROR - 110 KILOGRAMA PALO NA NOGU KOŠARKAŠKOG ČAROBNJAKA! Krenuo na bivšeg igrača Zvezde, poslao Kajrija u KOLICA

Autor Mladen Šolak

Užasna scena na utakmici Dalasa i Portlanda.

Izvor: YouTube/Chaz NBA

Plejmejker Dalas Maveriksa Kajri Irving doživeo je po svemu sudeći ozbiljnu povredu noge, jer je na nju pao njegov saigrač, Dvajt Pauel. Krilni centar visok 208 centimetara i težak 110 kilograma srušio se sa više od metra visine direktno na nogu najveštijeg driblera na svetu, jer je naizgled bez preke potrebe preko Kajrija pokušao da uhvati ofanzivni skok.

Kajri Irving je gledao sa parketa kako Pauel leti iznad njega i kako pada na Irvinga posle duela sa bivšim košarkašem Crvene zvezde, Australijancem Duopom Ritom. Kajri je u stilu Kobija Brajanta ostao na terenu da izvede slobodna bacanja, iako je trpeo veliki bol. Posle toga je otišao sa terena i iz hale, jer je sproveden pravo na magnetnu rezonancu, a "CBS sports" javio je da je plejmejker išao na preglede u invalidskim kolicima, jer nije mogao da se osloni na nogu.

Nakon što prošle sezone Dalas nije igrao ni u plej-inu, ove stoji veoma dobro na tabeli i trenutno je trećeplasirani, sa skorom 13-8. Trener Džejson Kid odmah posle utakmice nije imao informacije o stanju svog najvažnijeg igrača uz Luku Dončića. "Više ćemo znati u nedelju", kazao je on.

Pogledajte užasnu Irvingovu povredu:

Kajri Irving povreda
Izvor: YouTube/Chaz NBA

(MONDO - M.Š)