Veselo, veselo

CEO SVET ČEKAO DA NOVAK IZAĐE, A ON ODVRNUO MUZIKU I ĐUSKAO (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković se opustio i slavio je i pre nego što je podigao pehar namenjen najboljem teniseru sveta.

Izvor: Instagram/screenshot/djokernole

Novak Đoković je pobedom nad Holgerom Runeom na startu završnog mastersa u Torinu uspeo da obezbedi prvo mesto na ATP listi na kraju godine, a pred ceremoniju dodele pehara napravio je šou! Pred meč Karlosa Alkaraza i Aleksa Zvereva je srpski teniser preuzeo svoj osmi pehar za najboljeg tenisera sezone, a neposredno pre toga se uključio na instagramu gde je zapevao i zaigrao! 

Uz zvuke poznate kubanske revolucinarne pesme "Gvantanamera" on je zaigrao sa svojim timom i tako proslavio veliki uspeh i popravljanje rekorda koji je držao još od 2021. 

Nakon što je zaigrao i zapevao sa svojim najbližim saradnicima uputio se najveći teniser ikada ka terenu, da pred meč svojih ljutih rivala preuzme pehar. Dok se oni budu borili za prvu pobedu na završnom mastersu i 200 ATP bodova, Srbin će glancati svoj novi pehar. Pogledajte kako je Novak zaigrao pred dodelu trofeja: 

"Gvantanamera" je inače pesma koju je pisao čuveni kubanski pesnik, političar i revolucionar Hose Marti. On je živeo u 19. veku i poginuo je 1895. godine u borbi sa Špancima za nezavisnost Kube od španske imperije, a zapravo pesma govori o devojci iz Gvantanama, mesta sada poznatog po ozloglašenom zatvoru. Sa godinama je ova pesma postala simbol kubanske borbe ne samo za nezavisnost, već su je usvojili i kasniji revolucionari pa je i sada simbol borbe i prkosa kubanskog naroda.

Novak će posle podizanja pehara za najboljeg tenisera na svetu imati dan odmora, a onda će se od 21 čas u utorak sastati sa miljenikom domaće publike Janikom Sinerom. Za razliku od Novaka koji je protiv Holgera Runea ostao na terenu posle ponoći i igrao duže od tri sata Siner je mnogo svežiji pošto je meč sa Stefanosom Cicipasom rešio u svoju korist za manje od 80 minuta. Pogledajte kako je Novak digao pehar namenjen najboljem na svetu: 

BONUS VIDEO: