HIT!

PRIŠAO NOVAKU I POČEO DA RASKOPČAVA KOŠULJU! Ono što je tražio Đokoviću ostavilo ga je bez teksta: Jesi siguran? (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Novakov navijač otišao je kući sa "tetovažom" na grudima.

Izvor: Twitter/Olly_Tennis_/printscreen

Srpski teniser Novak Đoković pobijedio je posle drame Holgera Runea (2:1) na startu završnog mastersa u Torinu, a za razliku od Pariza gdje su mu nepristojni navijači išli na živce, ovoga puta imao je sjajan odnos sa italijanskom publikom. Tome u prilog idu i scene posle završetka meča kada je Nole dugo potpisivao autograme i pozirao sa navijačima za selfije, dok je jedan od njih imao i pomalo čudan zahtjev...

Dok je potpisivao loptice navijačima koji su ga dugo čekali, jedan mlađi navijač Novaka Đokovića je prišao i pozdravio se sa njim, a onda je počeo da otkopčava košulju. Novak je odmah počeo da se smije, a onda je stigao i zahtjev: "Možeš li da mi se potpišeš na grudi?".


Nije imao Novak ništa protiv, potpisao se ovom navijaču na grudi, a on je čini se veoma zadovoljan napustio arenu u Torinu, gdje će već u utorak ponovo moći da gleda srpskog asa. Tada će na programu ipak biti meč protiv domaćeg tenisera Janika Sinera, što će reći da ipak publika ovoga puta neće biti na Noletovoj strani.

BONUS VIDEO: