TO JE TAJ POGLED

ČEKAJ, GDJE SI POŠAO ČOVJEČE!? Ovo niste primijetili - Novak slomio rekete, a zbog ovoga je JOŠ VIŠE POBJESNIO!

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je pobjesnio na kamermana koji mu se prikrao iza leđa.

Izvor: Tennis TV screenshot

Srpski teniser Novak Đoković pobijedio je na startu završog mastersa u Torinu talentovanog Holgera Runea (2:1) uz dosta muke, a ključni detalj na meču dogodio se početkom trećeg seta. Tada je Đoković napravio brejk, potom odmah dozvolio Dancu da mu na isti način "uzvrati", a za to je neko ili nešto moralo da "plati". Ovoga puta to nije bila publika, koja je za razliku od one u Parizu bila veoma korektna, nego je to bio reket! Preciznije, reketi...

Novak Đoković je nakon izgubljenog gema za 2:2 u trećem setu prišao klupi za odmor, a tamo prvo slomio jedan, pa drugi reket, kao da će ih ubaciti za potpalu u kamin. Nije tu bilo nikakvih dodatnih psovki, ali malo je reći da je bio nervozan i to je na svojoj koži dobro osjetio jedan kamerman!

Polomljene rekete je Đoković odložio iza klupe, a kamerman u potrazi za dobrim kadrom - prikrao mu se iza leđa i htio da zabilježi "umjetničku instalaciju" najvećeg tenisera svijeta. Čuo je dobro Đoković njegove korake i odmah mu je bilo jasno šta kamerman pokušava da uradi, pa se odmah okrenuo. Bio je to pogled koji ga je "prostrijelio" na nekoliko sekundi i utisak je da se kamerman "zakopao u zemlji" kao da je ugledao medvjeda u šumi. Pogledajte kako je to izgledalo:

 Inače, Novak Đoković je posle meča uputio izvinjenje zbog ovakvog izliva bijesa i posebno se obratio djeci, pošto smatra da to nije pravi primjer za njih: "Izvinjavam se djeci koja su gledala! Htio sam odmah da dobijem prvi meč i obezbijedim "broj 1" na kraju godine, sam sebi sam stavio taj pritisak, ali sam uspio i "rasteretio" sam se za nastavak turnira. Bio je težak meč, uvijek je tako protiv Runea, igrao je sjajno. Imao sam taj pad u taj-brejku drugog seta, ali sam treći odigrao sasvim solidno. Cilj je ispunjen i sve sada preko je bonus", dodao je Đoković koji u utorak igra protiv domaćeg tenisera Janika Sinera.

Pogledajte i trenutak kada je Novak Đoković izlomio rekete u Torinu:

BONUS VIDEO: