HM...

DJECO, IZVINJAVAM VAM SE! Novak stao pred kamere i IZNENADIO i Italijane: Vi koji ste ovo gledali...

Autor Milutin Vujičić

Pomalo neobično, ali Novak Đoković se izvinjavao djeci koja su gledala njegov "izliv bijesa" u Torinu.

Izvor: Twitter/Juicy Lips/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Holgera Runea (2:1) nakon velike bitke na završnom mastersu u Torinu. Tom pobjedom Nole je uspio da "odbrani" prvo mjesto na ATP listi do kraja 2023. i tako će osmu godinu u karijeri kalendarsku godinu završiti kao najbolji na svijetu, međutim da bi to uspio, morao je pošteno da se namuči proitv Danca...

Ne samo da je Rune igrao možda i najbolji tenis u karijeri, nego je Đoković bio nervozan. Loše je odigrao završnicu drugog seta i "poklonio" je taj-brejk svom rivalu (7:1), da bi potom nastavio da pravi greške i u trećem setu. Taman što je napravio brejk, pustio je da Rune "vrati" na isti način već u sledećem gemu, posle čega su stradala dva reketa. Prišao je klupi i prije odmora ih slomio kao da su za potpalu, a zbog tog poteza je želio posebno da se izvini. I to djeci!

"Izvinjavam se djeci koja su gledala!", kazao je Novak Đoković misleći tom prilikom na onu kraj "malih ekrana" i u publici, a ne onu protiv koje vodi bitke u Torinu. Takođe, Đoković se zahvalio i italijanskoj publici na podršci, a malo je reći da ih je obradovalo što se obratio na njihovom jeziku i takođe na TV kameri napisao: "Forza Italia".

"Htio sam odmah da dobijem prvi meč i obezbijedim "broj 1" na kraju godine, sam sebi sam stavio taj pritisak, ali sam uspio i "rasteretio" sam se za nastavak turnira. Bio je težak meč, uvijek je tako protiv Runea, igrao je sjajno. Imao sam taj pad u taj-brejku drugog seta, ali sam treći odigrao sasvim solidno. Cilj je ispunjen i sve sada preko je bonus", dodao je Đoković koji sada želi da dođe do svog sedmog trofeja na završnom mastersu.

Podsjetimo, Novak Đoković će kao pobjednik prvog kola u utorak igrati protiv Janika Sinera, koji je takođe pobijedio svog rivala - Stefanosa Cicipasa. Pretpostavka je da će zbog atraktivnosti taj meč takođe biti u večernjem terminu.

BONUS VIDEO: