Ostali sportovi

KROATA "ZADAVIO" BAKOČEVIĆA U BEOGRADU! Publika mu zviždala, ali Vaso morao da PREDA! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Crnogorski MMA borac nije uspjeo da se revanšira.

Izvor: Arena sport

Najveći regionalni MMA spektakl nije donio revanš Vasa Bakočevića - Francisko "Kroata" Bario pobijedio je borca iz Risna polugom u drugoj rundi, nakon što je borbu uspjeo da spusti u parter. Tamo gdje je najbolji Argentinac je uspjeo da uradi ono u čemu je daleko bolji od Bakočevića kojem je rvanje najslabiji dio arsenala. Bakočević je tapnuo samo nekoliko sekundi nakon što su se borci našli u poziciji koju je "Kroata" lovio tokom cijelog meča.

Meč Bakočevića i Barija imao je i spektakularan nastavak pošto je nakon izlaska Vasa iz oktagona na mjestu borbe rukavicu u lice Francisku bacio Dušan Džakić! Srpski MMA borac koji se dugo nije borio izazvao je argnetinskog borca na meč - a po rukovanju čini se da će do te borbe i doći u narednom periodu.

Što se tiče najatraktivnijeg meča večeri u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić", obojica boraca su u njega ušli veoma spremni. Francisko Bario je željeo mnogo kontakta, davljenja i poluga, dok je Vaso Bakočević uglavnom neuspješno održavao distancu. Kada je uspijevao da se odvoji od Argentinca, razarao ga je snažnim udarcima, ali je nedostajalo još nekoliko njih da stigne do pobjede.

Tokom večeri smo u Beogradu vidjeli smo nekoliko spektakularnih borbi - hrvatski borac Fran Luka Đurić izviždan je nakon provokacije, srpska kikbokserka Marina Spasić upisala je novi trijumf, a legendarni Hrvat Ivica Trušček predao je Srbinu jovanu Marjanoviću. U posljednjem meču večeri Nikola Joksović odbranio je pojas protiv Sava Lazića, selektora srpske reprezentacije.