Presuda

TENISKI SUPERSTAR TUKAO DEVOJKU, SAD MORA DA PLATI: Sud ga proglasio krivim i odrezao mu PAPRENU kaznu!

Autor Nikola Lalović

Aleksander Zverev je proglašen krivim za zlostavljanje bivše devojke Brende Patee.

Izvor: Profimedia

Jedan od najboljih tenisera današnjice Aleksander Zverev je osuđen zbog nasilja nad bivšom djevojkom! Sud u Berlinu je proglasio Zvereva krivim za nasilje nad Brendom Pateom, bivšom djevojkom sa kojom njemački teniser ima i ćerku. 

Trenutno deveti reket svijeta je kažnjen papreno i moraće da plati 450.000 evra, a za sada je navodno nateran da to isplati u 90 mjesečnih rata. Ipak, nije ovdje sve gotovo. On se žalio na odluku suda i ostaje da se vidi da li će uspeti da ublaži svoju kaznu. 

Njemački teniser je od strane bivše devojke optužen da ju je tukao 2020. godine, a ovo nije prvi put da je suočen sa takvim navodima. I Olga Šaripova, još jedna njegova bivša, se oglasila i javno optužila Njemca da ju je fizički zlostavljao. Ipak, pravni tim koji je angažovao Zverev ističe da suđenje nije bilo pravedno.

"Procedura je bila skandalozna, nema ni govora o fer i ustavnoj proceduri. Gospodin Zverev je odbio sve optužbe koje su podignute protiv njega", navodi se u saopštenju pravnog tima Aleksandra Zvereva. Ovo je Brenda Patea:

Zverev je osvojio zlato na Olimpiskim igrama u Tokiju, a u karijeri je dva puta uzimao završni masters sezone. Na grend slemovima je najviše stigao na US Openu 2020. godine kada je poražen u finalu, a u junu prošle godine je bio drugi na ATP listi.