OPA!

NOVAK "UHVAĆEN" SA RITOM OROM! Gledaju zajedno meč, a pamtimo i kako je PROZIVALA Srbe! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković u društvu Rite Ore prati meč finala Svjetskog prvenstva u ragbiju.

Izvor: Sportklub

Srpski teniser Novak Đoković sprema se da igra na mastersu u Parizu, a slobodno veče iskoristio je da pogleda finale Svjetskog prvenstva u ragbiju. Dok se Novi Zeland i Južna Afrika bore za titulu, Novak Đoković ih posmatra sa tribina i to u društvu poznate britanske pjevačice Rite Ore, inače porijeklom iz Prištine.

Kamere su ih snimile u jednom trenutku i čitav stadion je počeo da aplaudira, a potom je Novak Đoković napravio hit grimasu koja će obići planetu. Potpuno se iznenadio kada se ugledao na velikom ekranu. Pogledajte fotografije sa utakmice:

Podsjetimo, Rita Ora je u mnogo navrata već prozivala Srbe, dok je nedavno na jednom koncertu ponijela i zastavu Srbije. To je izazvalo žestoke reakcije u Albaniji zbog čega je ona morala čak i da se izvinjava, a ko zna šta će se tek desiti kada primjete da je u društvu najvećeg tenisera sveta gledala utakmicu.

"Tokom nastupa na SZIN festivalu u Mađarskoj, jedan fan mi je uručio zastavu. Zbog jakog svijetla koje mi je išlo direktno u oči nisam jasno vidjela čiju zastavu držim. Kada sam sišla s bine vidjela sam da je srpska, a ne mađarska zastava", poručila je Rita Ora za lokalne medije i dodala: "Iako cijenim sve svoje fanove iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosna Albanka sa Kosova i nikada mi nije bila namjera da ne poštujem svoje naslijeđe ili da uznemirim svoj narod ili porodicu".

BONUS VIDEO: