Šteta!

NOVAK ĐOKOVIĆ OSTAO ZAROBLJEN NA AERODROMU! Francuzi čekali, on poslao poruku: "Žao mi je..."

Autor Dušan Ninković

Problem za srpskog tenisera pred učešće na turnir u Parizu, jer nije odletio u Francusku po planu.

Izvor: Profimedia/Marco Iacobucci/Ipa-Agency.net

Novak Đoković učestvovaće naredne nedelje na veoma važnom turniru u Parizu, ali je prije tog takmičenja doživeo peh. Iako je imao obaveze u glavnom gradu Francuske u petak uveče, sprski sportista nije uspio da stigne tamo - gostovanje u televizijskoj emisiji propalo je jer je Novak Đoković ostao zarobljen na aerodromu!

Zbog problema sa avio saobraćajem Novak Đoković je morao da otkaže gostovanje, ali je zato poslao poruku svojim domaćinima. Snimio je kratak video zapis u kojem otkriva da ovog puta neće moći da bude gost na televiziji, ali da se nada da će se videti već sledeće nedelje.

"Dobro veče svima. Želio sam da napravim kratki video i da se izvinim što neću biti sa vama večeras. Pomalo me i sramota zbog toga što sam ostao u Beogradu, na aerodromu, zbog problema sa avio saobraćajem, zbog čega kasnim. Tako je, kako je. Žao mi je i nadam se da se vidimo sledeće nedelje. Hvala vam", rekao je Novak Đoković pred kamerama.

Podsjećamo, Novak Đoković će do kraja sezone igrati na prestižnom turniru u Parizu, zatim odmeriti snage sa još sedmoricom najboljih tenisera svijeta u ovoj sezoni na Završnom mastersu, a onda ga čekaju i obaveze u dresu Srbije. Sa kolegama iz nacionalnog tima igraće u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Velike Britanije, a isticao je više puta da bi najviše volio trofej u tom takmičenju.