Ostali sportovi

BEKER IMA ZABRANU, NE MOŽE NA VIMBLDON! Nemac u problemu - evo i zašto!

Autor Nemanja Stanojčić

Boris Beker ima zabranu dolaska na Vimbldon.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Boris Beker ima zabranu i ne može da prisustvuje Vimbldonu ni naredne godine. Ni ove godine nije mogao, a to se neće promeniti. Prema pisanju britanskih medija takva odluka doneta je kada je prebačen iz britanskog u nemački zatvor i to su uslovi koji su navedeni u presudi.

Kako se navodi on neće moći da uđe u Britaniju, pa ni da bude deo najprestižnijeg grend slema zbog toga. Doduše, ističe se i da "situacija može da se promeni samo ako dođe do promene detalja presude." Deluje da su male šanse da se tako nešto dogodi.

Podsetimo, Beker je bio osuđen na dve i po godine zatvora zbog utaje poreza i finansijskih malverzacija. Bio je u dva britanska zatvora, pa je posle toga deportovan u Nemačku i tamo je ubrzo pušten. "Kao što sam rekao, ono što se dešava u zatvoru ostaje u zatvoru, to je drugačiji svet", možete to da podelite samo sa drugim zatvorenicima jer neko iz spoljašnjeg sveta ne bi verovao. Opasno je, uvek morate da gledate preko ramena, ne znate ko je u susednoj ćeliji", rekao je Beker u jednom od ranijih intervjua. Inače, on je od nedavno postao trener Holgera Runea.

 BONUS VIDEO:

Tagovi