Neverovatno!

LJEPOTICA NAPRAVILA HAOS PRED KAMERAMA! MMA borca gađala flašom, a onda BACALA po studiju!

Autor Dušan Ninković

Pobjesnila, bacila flašicu, pa ustala da ga prebije - a zatim drugog muškarca bacila na pod!

Izvor: Twitter/Matysek88/printscreen

Iako to nije bio plan, kazahstanska džudistkinja Aigerim Abilkadirova (27) ponizila je momka iz obezbjeđenja u televizijskoj emisiji kojoj je prisustvovala kao jedan od gostiju. Nakon što se situacija "zakuvala", a Aigerim u televizijskom šou MMA organizacije RFC rješila da se sukobi sa borcem, na pod je bacila momka koji je pritrčao kako bi je spriječio da napravi haos!

"Šta si pričao na Instagramu prethodni put?", rekla je Aigerim dok je gledala ka Alpamisu Utelovu u studiju. "Vjerovatno nešto o tvojim zubima", glasio je odgovor, a zbog toga je Abilkadirova izgubila strpljenje. Flašom je gađala drugog gosta, a kada je ustala i krenula ka njemu u priču se umiješalo i obezbjeđenje. Tada je džudo šampionka pokazala kakav je majstor borilačkih vještina. Pogledajte:

Momak iz obezbjeđenja se u trenutku našao na zemlji, a dvojica muškaraca su morali da zadrže Aigerim da ne napravi haos u studiju. Kasnije je na Instagramu objasnila da je željela čak i fizički sukob sa čovjekom koji je provocirao komentarima na društvenim mrežama.

Ipak, ljepotica koja radi kao glumica, model i zaštitno lice kladionica u Kazahstanu, svojevremeno je bila učesnica takmičenja u ljepotica "Miss Europe Continental". Pogledajte kako ona izgleda:

BONUS VIDEO:

Tagovi