AUUU

DVIJE TUČE NA ISTOJ UTAKMICI, ISPLIVALI SNIMCI HAOSA! Djevojke se pobile i šamarale, a muškarac završio u NOKAUTU!

Autor Nemanja Stanojčić

Dvije tuče dogodile su se na istoj utakmici, djevojke su uspjeli da razdvoje, dok je jedan muškarac nokautiran.

Izvor: Twitter/printscreen/@FightMate

Potpuni haos i dvije tuče na istoj utakmici u američkom fudbalu. U duelu Los Anđeles Čardžersa i Las Vegas Rajdersa na tribinama je došlo do sukoba između navijača Rajdersa. Pobile su se dvije djevojke i dva muškarca. Dame su uspeli da razdvoje i da spriječe eskalaciju sukoba, dok je jedan muškarac završio u nokautu.

Na društvenim mrežama brzo se proširio snimak oba sukoba, mnogo više priča se o okršaju dvije djevojke. Žena u dresu Maksa Krozbija počela je da viče na djevojku koja je stajala ispred nje i konstantno joj je dobacivala da "sjedne dolje". Onda je došlo do koškanja, pa je usledila tuča i razmjena udaraca. Ljudi koji su bili okolo umiješali su se i uspeli nekako da ih razdvoje.

Drugi fizički obračun dogodio se između dvojice muškaraca i bio je mnogo ozbiljniji. Čovjek u plavom dresu više puta udario je čovjeka u crnom dresu i u jednom momentu ga je nokautirao, pa ga je posle toga gurnuo niz stepenice. Tek tada uključili su se i neki drugi navijači i situacija se smirila. Nije definitivno bio dobar dan za Rajderse pošto su na kraju izgubili (24:17), mada se više priča o ovim tučamanego o njhovom porazu...

Ovako su se potukle djevojke:

Ovako su se pobili muškarci: