ZVANIČNO!

VELIKO IZNENAĐENJE ZA SUPERBOUL 2024! Poznato ko posle RIjane nastupa na poluvremenu NFL finala!

Autor Milutin Vujičić

Ozvaničeno je ko će pevati na spektaklu u poluvremenu NFL finala za 2024. godinu.

Izvor: Profimedia

Nova NFL sezona donela je već veliki broj uzbuđenja i iznenađenja u uvodna dva kola, a sada je stigla i informacija za one koje ne zanima previše američki fudbal - nego spektakl koji donosi Superboul. Za "hedlajnera" na ovogodišnjem Superboulu koji je zakazan za 11. februar 2024. godine u Las Vegasu izabran je američki pop pevač Ašer (Usher), zvanično je potvrđeno danas američkim medijima.

"Ovo je velika čast za mene da konačno otkačim nastup na Superboulu sa liste životnih želja. Ne mogu da dočekam da svetu prikažem šou kakav nikada pre nisu videli od mene. Hvala i navijačima, fanovima, svima koji su mi omogućili da mi se ostvari ova želja. Vidimo se uskoro", kazao je Ašer posle ozvaničenja odluke.

Ašer je na sceni još od početka devedesetih i čini se da je ovo još jedan pokušaj organizatora da kupe "starije generacije" kao što su to uradili 2022. godine kada smo u spektakularnom nastupu gledali Dr Drea, Snupa Doga, Eminema, Kendrika Lamara i Meri Blajdž. Nakon toga, ovog februara je u Superboulu nastupila trudna Rijana, a pamtimo i nastupe svih najvećih svetskih zvezda u meču koji prati čitava planeta.

Videćemo samo još ko će se boriti za Superboul i da li će se nastaviti period dominacije Kanzas sitija, a može se reći da je do sada najviše pokazao San Francisko sa sjajnim Pardijem, Bosom i Mekefrijem.

BONUS VIDEO: