Ostali sportovi

3X3 LOB Tour | Montenegro sezonu zatvara u Podgorici (FOTO)

Autor Mirela Ljumić

Turnir se radi vremenskih uslova odlaže za utorak 26. septembar.

Izvor: Bucko

Nakon uspješno organizovanih turnira u Portonovom, Nikšiću, Mojkovcu, Žabljaku, Pljevljima i Bijelom Polju - 3x3 Montenegro LOB Tour 2K23 je u saradnji sa Opštinom Podgorica, Sekretarijatom za sport i kulturu Glavnog grada i Turističkom organizacijom Podgorica druženje nastavlja sa završnim turnirom u Podgorici i LOB TOP 8 turnirom na kome će nastupiti najboljih 18 crnogorskih ekipa.

Na Trgu Argentina u Podgorici, u sklopu završnog dijela sezone organizovan je turnir “Podgorica Open 2k23” na kojem je nastupilo 12 ekipa, a finalisti su osim novčanih nagrada osvojili i olasman na LOB TOP8 koji se radi vremenakih uslova odlaže za utorak 26. septembar.


Od 12 ekipa koje su učestvovale na turniru drugo mjesto i nagradu u vrijednosti od 300 eura izborila je ekipa
“Cetinje” u sastavu Predrag Lazarević, Goran Miljenović, Marjan Stojanović i Petar Stojanović, dok je prvo mjesto mjesto i nagradu od 600 eura osvojila ekipa “Popular” koju čine Đorđije Grgurović, Vanja Jovović, Luka Nikaljević i Nikola Vuković.


“Podgorica Open 2k23” zvanično je otvorio Miloš Antić iz Sekretarijata za sport i kulturu Glavnog grada.


Na takmičenju u trojkama najuspješniji je bio Željko Matanović, dok je takmičenje u zakucavanju osvojio Filip Adžić, i oni su osvojili nagrade od po 50 eura i po 50 eura freebetova kompanije LOB. Obje ekipe izborile su plasman u LOB TOP8 na kojem će nastupiti ekipe Kodio Podgorica, Kodio Zabjelo, Hoopers,
Grafomatex, NLO i Termosistem.

Turnir se radi vremenskih uslova odlaže za utorak 26. septembar