Dobro je!

OTKRIVENI NOVI DETALJI O VOŠINOM NAPADAČU! Danima u komi, a stižu dobre vesti: "Hvala Bogu i ljudima..."

Autor Dušan Ninković

Iskusni napadač Džonatan Bolingi, jedno od najzvučnijih pojačanja Vojvodine ovog leta, polako se oporavlja u novosadskoj bolnici.

Izvor: Instagram/bolingiofficiel/printscreen

Strašne vesti stigle su nedavno iz Novog Sada, kada je Vojvodina saopštila da je njen napadač Džonatan Bolingi hitno hospitalizovan nakon što se vratio sa reprezentativne pauze. Klub se redovno oglašavao o stanju golgetera koji je jedno od najvažnijih letnjih pojačanja kluba - medijima su informacije o njegovom stanju davali lekar Borko Vukosav i predsednik kluba Dragoljub Zbiljić, a sada je trener Ranko Popović otkrio dobre vesti!

U najavi meča protiv Javora u okviru Superlige Srbije, trener crveno-belih iz Novog Sada ispričao je da se reprezentativac DR Konga još nije potpuno oporavio, ali da se polako budi iz kome! Po njegovim rečima, Bolingi sada može samostalno da diše, nakon što je prethodnih dana bio na aparatima koji su ga održavali u životu!

"Hvala Bogu, a hvala i divnim ljudima u čijim je rukama što su učinili sve da njegovo stanje ide ka boljem. On se polako budi iz kome, još nije potpuno svestan, ali je počeo samostalno da diše. O nekim drugim detaljima obavestiće vas lekari, koji su stručniji. Neizmerno se zahvaljujem na svemu doktorima i kompletnom osoblju", rekao je trener Novosađana Ranko Popović pred meč osmog kola Superlige Srbije.

Reprezentativac DR Konga Džonatan Bolingi stigao je u Vojvodinu sa Tajlanda gde je igrao za Buriram junajted, a pre toga je imao evropsku karijeru u brojnim timovima iz Belgije, dok je nastupao i u Turskoj i Švajcarskoj. Za Vojvodinu je nastupio u prvih šest ligaških mečeva ove sezone, a postigao je dva gola - u pobedama nad Radničkim iz Niša (3:2) i Radničkim iz Kragujevca (2:1).

BONUS VIDEO: