HIT!

"NOLE, NOLE, NOLE... CIJEPAJ!" Ludnica u avionu Srbije, fudbaleri slavili pobJedu Đokovića (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je obradovao čitavu naciju osvajanjem US Opena, pa i naše fudbalere koji su se vraćali iz Litvanije u tom trenutku.

Izvor: twitter/printscreen/FSSrbije/Youtube/printscreen/US Open Tennis Championships

Srpski sportisti podržavaju jedni druge i to je uvijek lijepo vidjeti, pa je tako cijelu Srbiju obradovalo što se Novak Đoković javio košarkašima pred finale Svetskog prvenstva i poželio mi sreću, dok je fudbaler Aleksandar Mitrović odmah posle završetku utakmice sa Litvanijom pitao u uživo prenosu: "A, šta radi Nole?".

Naši fudbaleri su tako u avionu iz Litvanije ispratili veliku pobjedu Đokovića u finalu US Opena i svi zajedno su navijali za našeg najboljeg sportistu. Obradovao ih je i Fudbalski savez Srbije je podijelio snimak iz aviona na kome se vidi da su svi zajedno skandirali: "Nole, Nole, Nole", a na kraju je bilo i onih kojima se otelo "Cepaj!". Bez ikakve sumnje, čak je i fudbalerima popravio dan osvajanjem 24. grend slema.

 Naravno, nije ovo promaklo ni samom Novaku Đokoviću koji je nakon proslave titule sa najbližima i razgovora sa medijima kojima je nagovijestio da će igrati još pet godina, poslao poruku i fudbalerima: "Hvala, braćo!".

BONUS VIDEO: