Ostali sportovi

NEVJEROVATAN ŠOU SIMIĆA NA POČETKU BUNDES LIGE! 21 ODBRANA ZA POČETAK SEZONE

Autor Anja Rašović Izvor Vijesti

Miloš Vujović je sa pet pogodaka vodio Gumerzbah do trijumfa, pobjedu sa Hanoverom upisao je i Branko Vujović, dok je Stefan Čavor jedini od crnogorskih rukometaša koji nije slavio u 1. kolu

Izvor: Profimedia

Spektakularno veče crnogorskog golmana na otvaranju nove rukometne sezone u Njemačkoj, pišu Vijesti.

Nebojša Simić je već u prvom kolu Bundeslige režirao "šou tajm" na golu Melzungena - sa 21 odbranom "zapalio" je "Rotenbah hale", pa je bilo logično da klub iz iz Hesena na startu upiše pobjedu protiv Gepingena (29:19).

"Najviše aplauza na startu nove sezone s pravom je dobio Nebojša Simić, koji je odbranio više od 50 odsto šuteva protivnika", piše na sajtu Bundeslige.

 Osim njega u ekipi Roberta Garsije Paronda odlični su bili i Elvar Ern Jonson i Timo Kastening sa po osam postignutih golova.

Na startu Bundeslige blistao je i Miloš Vujović, koji je pobjedu Gumerzbaha nad Lemgom (30:27) začinio sa pet pogodaka.

Branko Vujović je postigao jedan gol za Hanover, a sjajni desni bek Crne Gore i ostali momci Kristijana Prokopa slavili su u gostima protiv Erlangena (27:25), prenosi portal Vijesti.

Od crnogorskih rukometaša pobjedu u prvoj rundi nije upisao jedino Stefan Čavor (postigao jedan gol), čiji je Veclar "razbijen" (31:15) od šampiona Evrope Magdeburga.