SJAJNO!

NOVAK OBJAVIO "MNOGO SKUPU" FOTKU SA MESIJEM! Svi u komentarima pišu ISTU STVAR i u pravu su!

Autor Milutin Vujičić

Lionel Mesi i Novak Đoković uživali su zajedno na večeri u jednom restoranu u Njujorku.

Izvor: Instagram/@DjokerNole/Printscreen

Srpski teniser Novak Đoković sreo se ove nedelje u Njujorku sa Lionelom Mesijem u jednom restoranu, a sada je objavio i zajedničku fotografiju sa slavnim Argentincem. Nije nikakva tajna da se Đoković više puta u prošlosti sastajao sa njegovim najvećim rivalom Kristijanom Ronaldom, međutim to ne znači da ne gaji poštovanje i za Argentinca koji od skoro igra u MLS i predvodi Inter iz Majamija na fantastičan način.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam te sreo i što smo popričali. Kao i uvijek, želim ti mnogo sreće i zdravlja tebi i tvojoj familiji", napisao je Novak Đoković uz objavljenu fotografiju na Instagramu koja je za kratko vrijeme privukla ogroman broj komentara, međutim većina ljudi se ponavljala.

Osim što su se javljali argentinski teniseri Dijego Švarcman i Tomas Ečeveri, koji su naravno oduševljeni srpsko-argentinskim susretom, najveći broj komentara sadržao je i "emodži" koze. Naravno, to je aludiranje na skraćenicu GOAT koja se odnosi na status "najvećeg svih vremena". Tako mnogi misle da je Novak Đoković najveći teniser svih vremena, a Lionel Mesi najveći fudbaler I nećemo im protivrečiti...

Za sada nije poznato da li će Novak Đoković gledati finale turnira na kome će Lionel Mesi voditi svoj Inter protiv Hjustona, ali se pretpostavlja da će Argentinac biti na makar jednom Novakovom meču na US Openu.

BONUS VIDEO: