HIT!

MAMA DIJANA BRANILA, LJUTILI SE RAFA I RODŽER! Novak posle dugo vremena OPET IMITIRAO kolege i oduševio (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je Novak Đoković imitirao kolege uoči US Opena.

Izvor: Twitter/@usopen/Printscreen

Srpski teniser Novak Đoković zaigraće na US Openu posle pune dve godine, a dok čeka epilog "tajnog žreba" - odlično se zabavlja. Đoković je u sredu odradio prvi trening uoči poslednjeg grend slema sezone i privukao je veliku pažnju navijača koji su u dugačkim kolonama čekali ispred stadiona samo kako bi videli srpskog tenisera, a Nole se potrudio da to ne bude običan trening.

Ne samo da je potpisivao autograme, delio poklone i fotografisao se sa navijačima, nego je našao i način kako da ih zabavi, pošto je imitirao svoje kolege. Znao je to Đoković da radi na početku karijere i posebno je to iritiraloRodžera Federera i Rafaela Nadala, pa je morao da prestane, dok ga je sada nešto navelo da se "vrati tom zanatu".

Pogledajte snimak koji je nasmejao navijače, a neće vam biti teško da pogodite koga je Novak imitirao. Redom su to bili čuvena teniserka Marija Šarapova, potom "besni" Džon Mekinro, njegov trener Goran Ivanišević i nekadašnji neprijatelj Nik Kirjos.


"Niko mi nije rekao da prestanem sa imitacijama. Sećam se u Monte Karlu je bio šou tenisera i jedne godine imitirao sam Britni Spirs. Bilo je zabavno, sećam se da sam imao teksas šorts... Sećam se da je mama bila šokirana i od tada sam prestao. Ali, često se zabavljam i radim ih, samo daleko od kamera", kazao je Novak Đoković u jednom intervjuu pre nekoliko godina od kada ga i nismo videli da imitira kolege.

Podsetimo, US Open počinje 28. avgusta i traje do 10. septembra, a Novak Đoković učestvuje posle dve godine i napada svoj četvrti trofej u Njujorku, ukupno 24. grend slem u karijeri.

BONUS VIDEO: