HIT!

NOVAK SLAO POLJUPCE, PA GA "GAĐALA" BELORUSKINJA! "Đokoviću, nije mi te žao, pa imaš 23 grend slema" (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković i Arina Sabalenka nastavljaju da se druže i u Sinsinatiju.

Izvor: Instagram/sabalenka_aryna

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala mastersa u Sinsinatiju pošto mu je Alehandro Davidovič Fokina predao susret u drugom setu, pri rezultatu 6:4 za Noleta. Bio je to vrlo čudan meč u kome je Đoković i dalje tražio svoju pravu formu, ali je isto tako bio vrlo nasmejan i imao je vremena sve da nasmeje, pa je "ukrao šou" tako što je slao poljupce jednog gospođi u publici i nije se samo na tome zaustavio.

Dobro je poznato da Novak Đoković ima odličan odnos sa Arinom Sabalenkom, pa se čini da su njih dvoje nastavili da se druže i u Sinsinatiju. To je otkrio sada zvanični profil turnira koji je podelio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se vidi da je Beloruskinja "gađala" Noleta lopticama i da se naš as nije snašao.

"Imaš 23 grend slema i ne možeš da uhvatiš lopticu ha-ha... Žao mi je, ali mi i nije žao Novače!", napisala je Arina Sabalenka koja je podelila očigledno neki trenutak sa snimanja u Sinsinatiju.

 Podsetimo, Novak Đoković i Arina Sabalenka su se lepo družili i na Vimbldonu, dok je poznato i da je Beloruskinja uvek stajala uz srpskog tenisera, pa i u najtežim trenucima karijere. Njih dvoje su inače odlično startovali u Sinsinatiju pošto će Đoković u noći između četvrtka i petka igrati protiv Gaela Monfisa za četvrtfinale turnira, dok će Sabalenka nekoliko sati pre njega na teren kada je čeka duel sa Kasatkinom u istoj fazi takmičenja.

BONUS VIDEO: