PORUKA

ĐOKOVIĆ SE OGLASIO USRED NOĆI NA INSTAGRAMU: Gusle i osam riječi: "Niđe nebo nije plavo..."

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković oglasio se na Instagramu usred noći.

Izvor: Printscreen/Instagram/Djokernole

Novak Đoković oglasio se na Instagramu usred noći. Objavio je četiri fotografije i ostavio interesantnu poruku. "Niđe nebo nije plavo kao iznad Crne Gore", napisao je Nole uz pjesmu Ljubomira Đurovića "Tamo đe se gusle čuju". Dobio je pregršt poruka kako sa ovih prostora, tako i iz inostranstva.

Prije odlaska u Ameriku, gdje nije bio dvije godine, srpski as je odmor proveo baš kod nas u Crnoj Gori. Bio je na moru, pa onda i na planini, pošto je posjetio Žabljak i uživao u čarima Durmitora. Posle toga se vratio na primorje i tamo odradio poslednje pripreme za nastavak sezone zajedno sa Jankom Tipsarevićem. Po objavama i fotkama djeluje da je uživao.

Posle "punjenja baterija" slijedi turnir u Sinsinatiju. Ujedno i poslednja provjera pred US open u Njujorku. Tamo ga čeka težak žrijeb, rival u drugom kolu biće mu bolji iz meča Fokina/Ečeveri, pa bi u trećem kolu mogao da igra sa Norijem ili De Minorom, u četvrtfinalu bi ga čekali Siner ili Fric, a u polufinalu Rune ili Medvedev. Na drugoj strani "kostura" prvi favorit je Karlos Alkaraz, a Novak može da napadne i prvo mjesto u Sinsinatiju.

Pogledajte njegovu objavu:

BONUS VIDEO: