Ostali sportovi

NAŠI ODBOJKAŠI VEČERAS SA IZRAELOM IGRAJU KONTROLNU UTAKMICU! Minić: Ne znamo detaljno o kakvoj ekipi je riječ

Autor Mirela Ljumić Izvor CdM

Crna Gora i Izrael odigraće kontrolne utakmice večeras i u utorak, 7. i 8. avgusta u SC “Kolašin”. Oba meča zakazana su za 18.15h.

Izvor: MN Press

“Reprezentacija Izraela po prvi put učestvuje na Evropskom prvenstvu. Protiv nje smo imali priliku da igramo na prijateljskom turniru prije čak više od 10 godina, tako da ne znamo u detalje o kakvoj ekipi je riječ”, kazao je dugogodišnji reprezentativac, Aleksandar Minić, prenosi CdM.

Crna Gora i Izrael odigraće kontrolne utakmice večeras i u utorak, 7. i 8. avgusta u SC “Kolašin”. Oba meča zakazana su za 18.15h.

“Vjerujem da je u ovoj fazi priprema protivnik po mjeri i da će nam dvije sparing utakmice pokazati na čemu treba da radimo u nastavku priprema”, dodao je Minić.

Iskusni korektor zadovoljan je urađenim tokom tri sedmice u Kolašinu.

“Stanje u timu nakon tri nedjelje priprema je odlično. Iza nas su tri sedmice napornog rada, kako u teretani tako i u dvorani. Svi momci su u potpunosti posvećeni da daju maksimum na svakom treningu”, istakao je Minić.

Osim mečeva sa Izraelcima, Crnu Goru očekuje i generalna proba sa selekcijom Japana pred polazak za Skoplje. U planu su bili i prijateljski mečevi sa Kamerunom, koji su otkazani zbog problema Kamerunaca sa dobijanjem viza.

Možda ce vas zanimati

 Crna Gora za glavni grad Sjeverne Makedonije putuje 29. avgusta, a u grupi C EuroVoleja igraće sa selekcijama Holandije, Sjeverne Makedonije, Danske, Češke i Poljske. Po četiri najbolje reprezentacije plasiraće se u osminu finala, a naša grupa ukršta sa grupom A u kojoj su prvak Evrope Italija i Srbija, Njemačka, Belgija, Estonija i Švajcarska.