Ostali sportovi

PA, NISMO NA VIMBLDONU DA PREKINEMO! Zaustavio koncert i okrenuo se ka Novaku Đokoviću! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Ovako je Vlado Georgiev reagovao dok je kiša počela da pada sve jače

Izvor: @VladoGeorgiev/Twitter

Novak Đoković u subotu je sa suprugom Jelenom posetio koncert Vlade Georgieva u Herceg Novom i tamo uživao u poslednjim danima odmora na Jadranu. Tokom nastupa popularnog pevača počela je da pada kiša koja nije posustajala, a u jednom trenutku je Vlado zastao i okrenuo se ka Noletu. "Pa, nismo na Vimbldonu da prekinemo", rekao je on, a Novak, Jelena i publika su oduševljeno reagovali. Pogledajte:

Novak će uskoro napustiti Crnu Goru posle tri nedelje i otići u Ameriku, gde će nastupiti na turniru u Sinsinatiju od 13. avgusta. Biće to priprema za glavni događaj do kraja leta - US open, na kojem će Novak od 28. avgusta prvi put nastupiti od 2021. godine, kada je izgubio u finalu od Danila Medvedeva. U međuvremenu je Đoković preskočio put u Kanadu, da bi dodatno odmorio na Jadranu i bio spreman za poslednji veliki izazov u sezoni u Njujorku. I pogledajte kako izgleda taj odmor, uz muziku Georgieva:

Đoković je uoči odlaska u SAD doneo i neobičnu odluku, da nastupa u Sinsinatiju i u konkurenciji dublova. Tamo će mu par biti Nikola Čačić.