Ostali sportovi

PUNA ŠAKA NOVČANICA! Ovako je kad Željko Obradović časti prijatelje u Čačku (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Trener Partizana se "otvorio" u kafiću u rodnom gradu.

Izvor: Tweet/Flouter/Screenshot

Željko Obradović provodi prvu nedelju avgusta u rodnom Čačku, okružen prijateljima iz djetinjstva i u društvu svog kuma i pomoćnika iz Partizana, Vlada Androića. Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kojem se vidi kako "Žoc" časti u bašti kafića, uz oduševljenje svih koji su se okupili. Muškarcu sa snimka Obradović je dao svježanj novčanica od po 100 evra, a kada je ta čast prihvaćena, nastala je graja i veliko oduševljenje, a Androić i ostali su to snimiili i telefonom. Pogledajte:

Poznato je da je Obradović veoma vezan za rodni grad, u kojem je i počasni građanin, kao i da slobodne trenutke koristi da ode kući i da provodi vrijeme sa prijateljima. Očigledno to radi i ovog avgusta, dok istovremeno sklapa novi tim Partizana, koji će ovog mjeseca okupiti na startu priprema za novu sezonu. 

Obradovićev Partizan će u takmičarskoj 2023/24 braniti titulu prvaka ABA lige i uz to ponovo napasti visoko postavljene ciljeve u Evroligi. Pod njegovim vođstvom, crno-bijeli su u junu postali regionalni prvaci posle 10 godina, a uz veliku energiju koju svakodnevno poklanja klubu iz Humske, "Žoc" je uvijek tu i za Borac iz Čačka, svoj matični tim. Tako je i bivši trener Borca Marko Marinović ispričao anegdotu sa treninga na kojem je "Žoc" vodio ekipu.

"Možda to ne znaš, u toj 'korona' godini kad sam trenirao Borac, Željko nije imao tim, došao je i pomagao nam. Nisi to video, uzeo tablu i ne da nam tablu. Stojimo sa strane, igrači trče tri sata, trče, niko ni šta ne pita. Ja stao, gledam... ja sat i 15 kad držim trening, oni prevrću očima", sa osmijehom je prepričao popularni "Malina" anegdotu iz Borčeve hale.