Spreman?!

NOVAK SE BEZ MAJICE SPREMA ZA AMERIKU! Otkriveno gdje je Đoković - odavde kreće po grend slem! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković radi na finalnim detaljima pred odlazak u SAD gdje ga čekaju dva važna turnira.

Izvor: Kurir/printscreen

Godišnji odmor je završen za Novaka Đokovića - najbolji teniser svih vremena ponovo je na terenu i opet radi ono što najbolje umije. Počele su pripreme za američku turneju i nastup na US openu, gdje će najbolji srpski sportista pokušati da osvoji 24. grend slem titulu. Kao i prethodnih dana, Novak se nalazi u Crnoj Gori, gdje je počeo sa treninzima.

Kako prenosi "Kurir", Đoković trenira u mjestu Đenovići nedaleko od Herceg Novog i kompleksa Portonovi u kojem je nedavno kupio luksuzni dupleks za čak 3.000.000 evra. Kako su prenijeli beogradski mediji, to je jedina nekretnina koju porodica Novaka Đokovića posjeduje u Crnoj gori, nakon što se nedavno pojavila informacija da su odlučili da prodaju svoj dosadašnji dom na obali, u luksuznom tivatskom naselju Porto Montenegro.

U međuvremenu, porodica Novaka Đokovića dio godišnjeg odmora provela je i na sjeveru Crne Gore - između dva boravka u Boki Kotorskoj i kratkog izleta do Dubrovnika, Đokovići su posjetili Durmitor i Žabljak. Tamo su imali priliku da osete prirodu, a posebno zanimljiv bio je snimak sa jahanja na kojem se vidi da je Novak potpuno promijenio imidž. 

Podsećamo, Đoković je u Crnoj Gori počeo pripreme za dva turnira koja će u bliskoj budućnosti igrati u SAD - nakon što je odlučio da preskoči Toronto zaigraće u Sinsinatiju, a zatim i na US openu. Tokom karijere je dva puta osvajao Masters u Sinsinatiju, a ove godine će u dublu sa Nikolom Ćaćićem pokušati da napravi dobar rezultat i u toj kategoriji. Ipak, jasno je da mu je četvrti grend slem sezone glavni cilj na drugom kraju svijeta.

BONUS VIDEO: