ZAISTA!?

NAPRAVIO SKANDAL, PA POČEO DA SE SMIJE: Noris polomio Maksov trofej od 40.000 evra, pogledajte! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Lando Noris je bio vrlo neoprezan i njegova tehnika otvaranja šampanjca uticala je da Maks Ferstapen ostane bez trofeja.

Izvor: Twitter/FM1_3316/Screenshot

Maks Ferstapen je na trci za Veliku nagradu Mađarske nastavio dominaciju pošto je došao do sedme uzastopne pobede u Formuli 1, a čini se da je njegov kolega Lando Noris iz Meklarena, koji je drugi prošao kroz cilj, pomislio da su mu "dosadili trofeji". Tako je tokom proslave na podijumu došlo do nezapamćenog incidenta kada je Noris, dok je "nasilno" otvarao šampanjac, srušio pehar koji je pripao Ferstapenu i - polomio ga.

Noris je udario dnom boce šampanjca o podijum na kome se nalazio i Ferstapenov trofej, nakon čega je to puklo na paramparčad, što britanski vozač nije ni primijetio u prvi mah. Kada se osvrnuo oko sebe, vidio je šta je uradio, pa se odmah izvinio Ferstapenu i počeo da se smije zajedno sa njim.

U pitanju je specijalno izrađen pehar od porculana za koji je potrebno čak šest mjeseci rada i košta nevjerovatnih 40.000 evra. I dok to nije mnogo značilo Holanđaninu, svakako jeste skulptoru koga angažuju organizatori Velike nagrade Mađarske na Hungaroringu čiji je trud tako pao u vodu. Za sada nije poznato šta će se desiti i da li će pokušati da nekako poprave uništeni pehar - ili će morati ponovo da se izradi.

Pogledajte šta je uradio nespretni Noris čija se ekipa odmah izvinila Red Bulu i Ferstapenu, međutim kao što je poznato "bikovi" dominiraju i ostvarili su sve pobjede ove sezone i zato nisu mnogo zamerili...


BONUS VIDEO: